Buchcover für Det perfekte liv

Det perfekte liv

Buchbeschreibung

En fuldstændigt fængslende psykologisk thriller med en nervepirrende slutning.

Heather har heldet med sig. Hun har et smukt hus og et lykkeligt ægteskab med James Jessop, som hun har sønnerne Ben og Harry med – og så har hun lige vundet 29 millioner pund i lotteriet!

Natalie har altid halset lidt bagefter, men nu er hun endelig i et forhold, med Nick. Hun og Heather har været bedste venner, siden de begge blev drillet i skolen. Men kommer hendes venindes lotterigevinst til at ændre deres venskab?

Jessop-familiens liv bliver vendt helt på hovedet. Heather begynder at modtage anonyme, hadefulde beskeder. Hun foreslår Natalie, at de skal stikke af til Spanien sammen med et par andre nære venner. Men knap er de væk fra virakken i London, før tingene blot bliver endnu værre. Så sker det utænkelige, og det går op for Heather, at hun ikke kan stole på nogen. Ikke engang sin bedste ven.

Intet vil nogensinde blive det samme igen.

Den anmelderroste britiske krimiforfatter Susanna Beard redefinerer mulighederne for den psykologiske thriller med denne nervepirrende og hændervridende historie om jalousi og mistanke, som man bare ikke kan lægge fra sig.

---

Som krimiforfatter er Susanna Beard fascineret af menneskelige relationer. Hun betragter nysgerrigt de mennesker, hun møder på sin vej, og bruger det, hun ser, som inspiration til sine værker. Udover sit forfattervirke er hun eventyrlysten og har både svømmet med hajer i Australien, er faldet ned i en sprække i jorden i de franske alper og har bevæget sig til fods gennem Brightons kloaksystemer – dog ikke i den rækkefølge.

---

“Historien bygges stramt og sikkert op til en intens afslutning.” - Kirsten Hesketh

“Velskrevet og fængslende læsning – en imponerende bedrift.” - Shelley Weiner

“Jeg nød at læse Susannas følelsesladede og tankevækkende roman – et virkelig medrivende mysterium.” - Sam Carrington

“En psykologisk thriller, der holder læseren på tæerne.” - Goodreads review

Autor oder AutorinSusanna Beard
Sprecher oder SprecherinRandi Winter