Anhörig i ett hav av känslor - igenkänning och stöd när livet utmanar

10 Std. 27 Min.
bookCoverFor

Buchbeschreibung

I Sverige finns mer än en miljon anhöriga som vårdar eller stöttar en närstående med fysisk eller psykisk ohälsa eller funktionsnedsättning. Även om var och en har sin unika historia är det mycket som förenar oss.

Anhörig i ett hav av känslor ger röst åt våra berättelser. Om ovisshet och oro, otillräcklighet och frustration, skuld och skam, sorg och maktlöshet. En situation som kan utveckla oss som människor, men också utmana och slita ut oss. Det handlar om avgrunder och guppande känslohav, men också om stillsamma solgläntor och fascinerande utsiktsplatser.

Boken vänder sig till dig som själv är anhörig. Här kan du få igenkänning, förstå att du inte är ensam om det du går igenom och hitta vandringsstavar för din resa. Det är också en användbar bok för dig som möter anhöriga i din profession eller ditt ideella engagemang.

Maria Estling Vannestål arbetar som författare, föreläsare och cirkelledare med fokus på utveckling, livskvalitet och hållbarhet. Hon har skrivit två romaner och en barnbok med anhörigtema, Lex Katarina, Kantstötta porslinsugglors paradorkester och Lovis Ansjovis och glömskan.

Sprecher*innen::

Format::

Laufzeit Hörbuch:

10 Std. 27 Min.

Sprache::

Schwedisch

Erscheinungsdatum::

9.8.2022

Verlag Hörbuch::

Saga Egmont

ISBN Hörbuch::

9788728432174