Game of thrones - Kungarnas krig

Bewertung 4.5
36 Std. 35 Min.
1270 Seiten
Sagan om is och eld
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Den natt drakarna föds brer kometens svans ut sig över gryningen, röd som blod och eld, praktfull och skrämmande på en och samma gång. Likt ett nysmitt svärd med glödhet klinga river kometen upp ett sår på himlen och förebådar en ny tidsålder. Sedan kung Robert dött betraktar sig hans bror Stannis som arvtagare till järntronen. Men han är inte ensam om sina anspråk. Det råder kaos i de sju konungarikena och de olika släkterna är beredda att slåss om makten. Det pågår ett krig där man inte kan lita på någon. Brodermord, blodskam och svartkonst, en prinsessa förklädd till tiggarpojke, en livmedikus som besitter ett dödligt gift och stråtrövare som lämnar bergen för att hemsöka dalen. Ett krig där segern går till den som äger det vassaste stålet och det hårdaste hjärtat och där döden vandrar i natten. När kung slåss emot kung darrar landet i fasa.

Kungarnas krig är även utgiven i följande länder: USA, Storbritannien, Canada, Finland, Nederländerna, Ryssland, Polen, Tyskland, Frankrike, Tjeckien, Bulgarien, Italien, Spanien, Kroatien, Serbien-Montenegro, Israel, Korea, Japan.

George R. R. Martin föddes 1948 och redan som barn skrev han historier om monster som han sålde för en liten slant till sina kamrater. Efter att ha tagit flera universitetsexamina i journalistik arbetade han som collegelärare, men är sedan 1979 författare på heltid. Han bor i New Mexico, USA. Kungarnas krig är den andra boken i Sagan om is och eld.

Autor*innen::

Sprecher*innen::

Übersetzer*innen::

Louise Thulin

Format::

Hörbuch:
E-Book:

Laufzeit Hörbuch:

36 Std. 35 Min.

Seiten E-Book:

1270

Sprache::

Schwedisch

Erscheinungsdatum::

15.5.2014

Verlag Hörbuch::

Bonnier Audio

ISBN Hörbuch::

9789173488266

Verlag E-Book::

Bokförlaget Forum

ISBN E-Book::

9789137139630