Låt barnen komma till mig

Bewertung 3.7
13 Std. 59 Min.
413 Seiten
Leyla Abdallah
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Uppföljaren till Bergstrands downloadsuccé Doft av hämnd är en stark nutidsdeckare om gömda flyktingar.

Leyla Abdallah är en ung, ambitiös journalist med rötter i Irak. Som nybliven politisk reporter på morgontidningen i Malmö blir ett av hennes första uppdrag att granska det nya kometpartiet Humanistiskt alternativ.

Partiet, som också är ett nätverk som gömmer flyktingfamiljer, leds av den pensionerade, folkkära skådespelerskan Josefin Mjörner. Det går starkt framåt i opinionsmätningarna och Josefin Mjörner njuter av att på nytt befinna sig i rampljuset. Partiet använder sig av en gömd flyktingfamilj som symbol. När pappan i familjen plötsligt hittas mördad ställs allt på ända.

Är det högerextrema krafter som ligger bakom? Polisen börjar utreda fallet, och genom sitt arbete blir även Leyla Abdallah alltmer involverad. Samtidigt har hon stora problem privat. Hon har hållit pojkvännen Tom hemlig för sina föräldrar i snart två år och nu har han tröttnat på alla lögner och ställer ett ultimatum.

Låt barnen komma till mig är en spännande kriminalroman med stark samtidsprägel, delvis inspirerad av den infekterade debatten om gömda och apatiska flyktingbarn.

Mikael Bergstrand är journalist och författare från Malmö. Hans signum som skribent är det sociala engagemanget, som avspeglar sig såväl i hans böcker som i hans tidningskrönikor i Sydsvenskan. 2004 utkom hans första kriminalroman. Låt barnen komma till mig är hans debut på Forum och hans andra ljudbok på HörOpp!

Autor*innen::

Sprecher*innen::

Format::

Hörbuch:
E-Book:

Teil:

2

Laufzeit Hörbuch:

13 Std. 59 Min.

Seiten E-Book:

413

Sprache::

Schwedisch

Erscheinungsdatum::

7.10.2008

Verlag Hörbuch::

Word Audio Publishing

ISBN Hörbuch::

9789185771752

Verlag E-Book::

Bokfabriken

ISBN E-Book::

9789187301889

© Word Audio Publishing (Hörbuch)

© Bokfabriken (E-Book)