Lex Katarina

Bewertung 4.3
8 Std. 31 Min.
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Utifrån verkar Katarinas liv perfekt. Hon är en kvinna mitt i livet med en framgångsrik karriär och ett lyckligt familjeliv. Ändå är det någonting som skaver. Den mentala "Att göra-listan" tar aldrig slut och hur hon än gör så räcker tiden aldrig till.

En dag mitt under ett viktigt jobbmöte ringer plötsligt hennes mamma. Hon har gått vilse och vet inte hur hon ska ta sig hem. Katarina förstår inte vad som har hänt, hennes mamma som alltid brukar vara så ordningsam och ha koll på allt. Snart märker hon att det är något som inte står rätt till. Men hur ska hon, som redan har alldeles för mycket att göra, helt plötsligt få tid till att ta hand om sin egen mamma?

Lex Katarina är en roman som handlar om skulden, otillräckligheten och kärleken i relationen mellan en dotter och en åldrande och sjuk förälder.

Boken har en fristående uppföljare i Kantstötta porslinsugglors paradorkester.

Maria Estling Vannestål arbetar som författare, föreläsare och cirkelledare med fokus på utveckling, livskvalitet och hållbarhet. Hon har skrivit två romaner och en barnbok med anhörigtema, Lex Katarina, Kantstötta porslinsugglors paradorkester och Lovis Ansjovis och glömskan.

Sprecher*innen::

Format::

Laufzeit Hörbuch:

8 Std. 31 Min.

Sprache::

Schwedisch

Erscheinungsdatum::

28.6.2017

Verlag Hörbuch::

Saga Egmont

ISBN Hörbuch::

9788711795934