Vældige ting - 63 fortællinger om verden

18 Std. 41 Min.
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Historikeren og forfatteren Søren Mørch følger succesværket ”Store forandringer” op med 63 nye fortællinger, der med slående og ofte overraskende nedslag i historien belyser, hvem og hvad der fik Verden til at forandre sig fra den gamle til den moderne.

Fra historien om jernbanen - blandt andet set gennem H.C. Andersens øjne – over Darwin og Dreyfus til indsigtsfulde beretninger om Tysklands udvikling fra Bismarck til Adolf Hitler. Fra 1. Verdenskrigs flamske slagmarker til 2. Verdenskrigs terrorbombardementer – kulminerende med atombomberne over Hiroshima og Nagasaki. Og endelig en tour de force af en fortælling om, hvordan det gik til at landbruget som livsform blev forvandlet til fødevareindustri – en udvikling, Mørch ser som den måske mest afgørende overhovedet i bevægelsen fra den gamle til den moderne verden.

I dette værk skriver Søren Mørch verdenshistorie på en ny, skarp og anderledes måde. Spændende at læse – god at få forstand af – altid underholdende og med vigtige pointer til eftertanke.

Autor*innen::

Format::

Laufzeit Hörbuch:

18 Std. 41 Min.

Sprache::

Dänisch

Erscheinungsdatum::

11.9.2018

Verlag Hörbuch::

JP/Politikens Forlag

ISBN Hörbuch::

9788740049206

© JP/Politikens Forlag (Hörbuch)