All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 3
      
Share this book    
”Silmäkulmastani näin, että Mia nuolaisi huuliaan kuin kannustaakseen. Mumisin jotain. En edes itse tiennyt, mitä halusin, paitsi että oli hirvittävän kiihottavaa tulla runkatuksi aterian aikana ravintolassa. Pelkkä ajatus kiinni jäämisestä sai märän kohdan pöytäliinassa leviämään kuin oliiviöljyä olisi läikkynyt talouspaperille.”
Liam jatkaa kertomustaan siitä, miten hänestä tuli Tukholman kysytyin seuralainen, tarinan ”All Inclusive – Seuralaisen tunnustuksia” kolmannessa osassa. Liam, ranskanopettaja Mia, tämän ystävätär Célie ja räväkkä Claudia tapaavat hienossa ravintolassa tutustuakseen toisiinsa hieman lähemmin, ennen kuin illalla on tarkoitus siirtyä intiimimpään kanssakäymiseen... Naiset eivät kuitenkaan saa pidettyä käsiään kurissa ja vaikuttavat kiinnostuneemmilta Liamista kuin ruuasta... Ja ilta on vasta alussa...
Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missä kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hänen eroottisia fantasioitaan. Hän kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeä, kun sitä vähiten odottaa.
Show more