At drukne i trækroner
  
Share this book    
38-årige Cassiel er pressechef for en stor dansk olievirksomhed og har det hele: Herskabslejlighed, luksusvogn og en velpolstret konto. Han lever en tilværelse i toppen af Københavns sociale elite med fester, rusmidler og skiftende partnere.
Men efter en våd aften i byen sker noget ganske forfærdeligt, og Cassiels verden kollapser. Han flygter til det eneste sted, han nogensinde har følt sig hjemme: Mellem træerne i Ecuadoriansk Amazonas. Her redder en shaman ham fra mørket med den hallucinogene bryg ayahuasca, og han finder kærligheden hos den gamle indianers datter.
Men lykken har en pris. Shamanen kræver hans deltagelse i kampen mod de boretårne, der forgifter skoven og dens folk. Vil Cassiel blive i paradis, må han tage liv.
"At drukne i trækroner" er en spændingsroman om menneskets bånd til naturen og konsekvenserne af det moderne forbrugersamfund.
Hakan Jakob Kosar (f. 1979) er uddannet journalist og arbejder som nyhedsreporter hos Danmarks Radio. Han har dansk-kurdisk baggrund og er opvokset i Aalborg, hvor han også bor i dag. "At drukne i trækroner" er hans debutroman og bygger på oplevelser fra en række rejser til verdens regnskove. Han skriver samfundskritisk spændingslitteratur med elementer af magisk realisme og finder inspiration hos forfattere som Ernest Hemingway og George Orwell.
Show more