Døden lurer
  
Share this book    
En midaldrende detektiv får at vide, at han har en plet på lungen, som kan være kræft. Han skal holde op med at ryge og ellers ”bare tage det roligt”, til det endelige resultat af en prøve foreligger.
Rastløs og plaget af angst siger han ja, da en gammel ven beder ham hjælpe sig med et mindre problem i en lille lystfiskerlejr oppe i bjergene.
Problemerne i lejren er alvorlige. Der bliver begået et mord. Så et til. Og detektiven selv bliver af morderen spærret inde i en forladt minegang. Da det endelig lykkes ham at grave sig fri, bliver det tredje mord begået, og han opdager, at sandheden er langt frygteligere, end han nogensinde havde kunnet forestillet sig... Bill Pronzini (f. 1943), amerikansk forfatter. Pronzini fik sin litterære romandebut i 1971 med romanen ”The Stalker” (udgivet i Danmark under titlen ”Den ukendte hævner”) og har efterfølgende udgivet et væld af romaner, først og fremmest i krimi- og spændingsgenren. Han har i løbet af sin forfatterkarriere vundet flere priser og blev allerede med sin debutroman nomineret til en Edgar Award.
Show more