Dødens kviksølv
  
Share this book    
Artie Cohen er en russisk-amerikansk New York City eks-politimand med hang til kvinder og jazz og uden nogen intentioner om at se sin opvækst i Moskva i øjnene. Da en tidligere KGB general bliver dræbt på live-tv, bliver Artie nødt til at tage sagen - generalen var en af hans fars gamle venner.
Artie behøver ikke lede længe, før han bliver ført ind i hjertet af den russiske mafia i Brighton Beach, hvor det dødeligste våben på markedet er den mystiske substans kendt som Red Mercury - et atomisk våben i lommestørrelse.
For at Artie kan løse sagen, må han konfrontere sin fortid og tage hjem - og det er i Moskva, han finder kærlighed, tragedie og sandheden.
Red Mercury Blues - på dansk Dødens kviksølv - er første bind i serien om Artie Cohen, der indtil videre lyder på ni bøger.
Reggie Nadelson er en kendt amerikansk forfatterinde, opvokset i New York og en af mysteriegenrens ubesejrede mestre.
ANMELDERCITATER
Dødens kviksølv er kombineret krimi og politisk
spændingsroman. Forfatteren har selv udtalt, at Artie har en del til fælles med både Raymond Chandlers Philip Marlowe, John le Carrés
George Smiley og Martin Cruz Smiths Arkady Renko. ... Det er godt at vide, at otte bind er klar til oversættelse til dansk. Det må kunne gå stærkt. Artie Cohen er et lovende bekendtskab. 5 stjerne - Jyllands-Posten
Show more