Ehkä tällä kertaa

  Upcoming release

E-book: 1/7/2021

Audiobook: 1/7/2021

Kepeän kupliva kesäromanssi on parasta seuraa lomallesi

Ehkä tällä kertaa – kyllä ehdottomasti! Jill Mansellin hauska ja romanttinen romaani on kesälukemista viihdyttävimmillään.

Mimi ihastuu Goosebrookin kylään ja sen asukkaisiin tullessaan tapaamaan sinne isäänsä. Tai no, koppava Henrietta on oma lukunsa. Kylässä on kiinnostavia nähtävyyksiä: on houkutteleva Paddy, on ystävällinen Lois ja sitten on Cal, jonka kanssa Mimi joutuu lammaspainiin jo ennen kättelyä.

Aika kuluu nopeasti Goosebrookissa, varsinkin Cal-aika, ja se kuluisi vieläkin nopeammin jos sitä olisi tarjolla ilman hänen ihastuttavaa vaimoaan ja tytärtään. Toisaalta Mimillä on Lontoossa oma poikaystävä ja kimppakämppä parhaan ystävän kanssa. Vahinko ei tule kello kaulassa, mutta tuleeko rakkaus.

Jill Mansellin hauskojen, romanttisten ja ihastuttavan maanläheisten tarinoiden vietäviksi ovat antautuneet jo miljoonat lukijat ympäri maailman. Mansellin teos sopii kesän lukulistalle kuin pörriäinen hunajapyttyyn, ja tällä kertaa suristellaan lukumatkalle Cotswoldsin maaseudulle Englantiin.

Show more