Englen med æselørerne
  
Share this book    
"Barnet, som Overbetjent Gulager fra 5te Undersøgelseskammer havde baaret ind i Skrivernes Kontor, var eneste Vidne, fortalte han, i Kamrets sag mod Johanne Sylfrida Frost, kaldet Søster Sylvia, sigtet for vanrøgt af Plejebørn, samt muligt for Mord."
Sådan lyder det i begyndelsen af "Englen med Æselørerne", lige inden Kammerjunker Sanders og hans søster beslutter sig for at tage den forældreløse dreng, Ejgil, til sig.
En historie om en dreng, der vokser op i kærlighed, og som i takt med at tiderne omkring ham ændres, ændrer de mennesker, der elsker ham.
Otto Christian Henrik Rung (1874-1945) var søn af den danske meteorolog og opfinder Georg Rung, men hans eget liv gik i en ganske anden retning. Rung arbejdede både som jurist og embedsmand, men han er bedst kendt for sit virke som forfatter og manuskriptforfatter. I 1931 modtog Rung Ridderkorset, og i 1943 blev han beæret med Holberg-medaljen. Han har endvidere fået opkaldt et forfatterlegat efter sig og været uddeler af Otto Benzons forfatterlegat.
Show more