Europa i flammer 3 - Op mod vinden
      
”Op mod vinden" er tredje bind i Herman Wouks medrivende slægtssaga "Europa i flammer", som er en skildring af anden verdenskrig og dens forudsætninger for en amerikansk familie. I handlingens centrum står den amerikanske marineattaché Victor ’Pug’ Henry og hans familie. I "Op mod vinden" oplever vi bl.a. slaget ved Pearl Harbour, men også en række dramaer internt i familien nærmer sig deres opgør.
"Gedigen underholdning i mammutformat, skåret efter Tolstojs metode i Krig og Fred."
– Berlingske Tidende
"Krigen storme ("Europa i flammer") er stort tænkt og effektivt udført ... Her er fart og tempo, så det batter, og format er kun et fattigt ord."
– Weekendavisen \"Europa i flammer\" er første halvdel i Herman Wouks medrivende sklægtssaga fra anden verdenskrig om en amerikansk flådeattaché og hans families oplevelser i krigens brændpunkter. Herman Wouk (1915-2019) var en amerikansk bestsellerforfatter, der skrev en lang række historiske romaner, der opnåede stor popularitet verden over. Han vandt blandt andet Pulitzer-prisen for romanen "Mytteriet på Caine", og hans trilogier "Europa i flammer" og "Verden i flammer" blev filmatiseret og vist på fjernsynet i talrige lande.
Show more