Hur du skapar pengamaskiner - pengar medans du sover
Vad är en Pengamaskin och hur skapar man det? 
Den här ljudboken kommer hjälpa dig att sortera ut och få förklaring om de olika begreppen som: Pengamaskin
Passiva/aktiva inkomster
Finansiell trygghet/överflöd
Öka tillgång
MLM och mycket mer, allt för att du ska ha alla förutsättningar att skapa olika penga maskiner i ditt liv.  

Alla vi människor får det som vi fokuserar på och är det så att du fokuserar på att pengar och rikedom inte är allt, ”pengar är till för andra men inte mig”; ”mitt liv är ganska bra i alla fall” – är det vad som kommer att ske. Alltså att du inte attraherar pengar
Faktum kvarstår att utan ekonomiska medel går det inte att leva ett rikt liv fullt ut.
Det finns ingen i världen som har nått sin högsta nivå av talang och själslig förmåga utan att ha tillgång till ekonomiska medel, ingen.

För att kunna utveckla dina talanger och den själsliga förmågan behöver du tillgångar och dessa tillgångar kan endast nås om du har ekonomiska flöden, som pengar, silver eller guld.
Det intressanta är att det finns ett sådant överflöd av tillgångar runt om i världen att alla nu och i kommande generationer skulle kunna uppfylla total frihet och rikedom.
 

Vad vi än tycker om pengar och ekonomiska tillgångar är vårt samhälle och vår värld i dag uppbyggt och organiserat på ett sådant sätt att man måste ha pengar, tillgångar och ekonomiskt flöde för att få tillgång till vissa saker som är grundläggande för att varje person ska kunna utvecklas till sin allra högsta nivå. En människas rätt till livet innebär rätten till att vara fri och ha obegränsad tillgång till alla de saker som är nödvändiga för att uppnå full utveckling av kropp, intellekt och själ.
Och det börjar där du står - att få insikten för att kunna ta aktioner i ditt liv, att DU oavsett utgångsläge, kan skapa pengamaskiner, som kommer att skapa pengar medans du sover.
I denna ljudbok, får du tillgång till olika pengamaskiner och du kommer att upptäcka en värld full med olika pengamaskiner, som finns tillgängligt för dig, dina barn, dina nära och kära och vänner som du ännu inte känner.
Cathrin Nilsson, författare, investerare, föreläsare och forskare av Hållabar rikedom, delar här med sig en uppsjö av pengamaskiner, allt för att du ska kunna aktivt skapa pengar medans du sover.
Cathrin Nilsson är även medförfattare till bestsellern ” Stegen till finasiellt överflöd ”
 

Show more