Kian och Doktor Lindroos - den läkande resan
  
Share this book    

Kian Mellblom och doktor Lindroos

Den läkande resan

”Kian älskar när mormor berättar sagor, inte vilka sagor som helst, utan sagor som gör så att Kian kan resa i väg med sin farkost, in i sin kropp - i sin fantasi - eller?

”Mormor börjar berätta dunder sagan om Kian och farkosten - åhhh, den älska Kian.. den är så härlig och han känner sig så glad, pigg och lekfull efter att mormor berättat klart.

- Det var en gång en lite pojke som hette Kian , och en kväll när ha skulle somna började han att drömma en väldigt speciell dröm. 

Han visste inte riktigt om han var vaken, eller om han drömde, men det spelade ingen roll, det kändes skön, det var som att han låg i ett härligt , bulligt gulligt moln, omgiven med kärlek. 

Härligt tycker Kian…. 

När han ligger där, i sitt härliga bulliga , gulliga moln, som fyller honom med kärlek, i alla tankar, och hela kroppen, så ser han hur en mycket speciell trappa dyker upp från ett annat moln, framför honom. 

Den här trappan har glittrande trappsteg , den ser helt magiskt ut, 

Han ser 10 magiska glittrande trappsteg - spännande tänker Kian - 

Kian undrar vad som skulle hända om han gick ner för trappan ….

Eftersom han är omgiven av kärlek så vet han, att på något sätt, att om han går ner för trappan så skulle han föras ut på ett spännande äventyr, ett sådant äventyr som var bra för honom… han bara visste det.

Så han sätter sin fot på ena trappsteget - han känner sig busig och nyfiken, lite spänd… trappsteg 10—— som är det översta trappsteget…..”

För dig som lyssnar:

Följ med Kian på sin magiska resa, vägledd av Annalena Lindroos, som också är Kians mormor i sagan, och i verkligheten.

Under sagan - kommer du själv kunna göra en resa i din fantasi, i din kropp, i din farkost, med din vägledare.

Sagan är designad för barn, men alla vi vuxna har ett barn i oss, så den passar alla åldrar.

Trevlig resa

Författare:

Annalena Lindroos har över 20 år arbetat med metal träning, hypnos och NLP och har tagit in sina färdigheter att stärka barn och vuxna i livets alla med och motgångar i alla Kian Mellblom böckerna.

Hon har en enorm förmåga att vägleda och trollbinda lyssnare i alla åldrar.

Show more