Løgnens dyb
  
Share this book    
""Deres opgave er at provokere, Helder," smilede Majorov. "Når De sætter ubåden på grund i Stockholms skærgård, vil De skabe voldsom flådeaktivitet i det område. Hele Sverige vil have øjnene rettet mod en lille bitte ø i indsejlingen til Stockholm."
Majorov gjorde et ophold for at give sine ord effekt. "Og så," fortsatte han, "sender vi en undsætningsekspedition… en undsætningsekspedition, som svenskerne aldrig vil glemme!""
I 1980‘erne er der stadig russere, der har som ambition at udvide Sovjetunionen mod vest. Det får dem til at planlægge en snedig aktion mod Sverige. Det eneste problem er, at planen bliver opdaget af en særdeles opvakt afdelingsleder i CIA, og hun har ikke tænkt sig at lade dem slippe af sted med det… Stuart Woods (f. 1938) er en amerikansk forfatter, der har skrevet over 60 bøger. Han bevæger sig hovedsageligt inden for spændingsgenren, og de fleste af hans bøger har privatdetektiven Stone Barrington som hovedperson. Stuart Woods‘ romaner er blevet oversat til flere forskellige sprog, og hans bøger har vundet stor popularitet i mange forskellige lande.
Show more