Liha tottelee kuria
    
Share this book    

Virkistävä romaani tai inhimillinen komedia perheestä, onnesta, nautinnosta, itsepetoksesta ja kohtalokkaasta hairahduksesta.

22-vuotias Astra on Silolan perheen ylpeys. Silmu on Astran veli, joka pumppaa hormoneita ja rautaa kuntosalilla. Kuopus Pelagia viljelee samettieläimiään pitkin Siloloitten kaunista kotia. Mutta ennen Pelagian syntymää vanhemmille – kuuluisalle ja joviaalille kapellimestarille sekä perhelääkärin lempeydellä koteja parantavalle sisustussuunnittelijalle – on sattunut pieni hairahdus. Juhlat voivat alkaa.

Liha tottelee kuria on ilahduttava kertomus hillon syömisen vaaroista, piinallisen levollisesta sisustuksesta ja näyttävän juhlan järjestämisestä. Pelottavan tarkkanäköistä proosaa.

Miina Supinen (s. 1976) on helsinkiläinen kirjailija, toimittaja ja luovan kirjoittamisen ohjaaja. Hänen hillittömän hauska esikoisromaaninsa Liha tottelee kuria ilmestyi 2007. Supinen on julkaissut myös romaanit Säde (2013) ja Mantelimaa (2015) sekä novellikokoelmat Apatosauruksen maa (2010) ja Orvokki Leukaluun urakirja (2013).

Show more