Sataman taikaa
    
Sataman taikaa

Shanna Carlyle on muuttanut Chesapeak Shoresiin ja on avaamassa rantakadulle kirjakauppaa. Hän on jättänyt taakseen lyhyen ja epäonnisen avioliiton rikkaan alkoholistin kanssa ja entisen työnsä kirjanpitäjänä. Elämänmuutos tuntuu Shannasta yhtä raikkaalta kuin satamakaupungin meri-ilma. Entisestä elämästään hän kaipaa vain pientä poikapuoltaan Henryä…
   Kevin O´Brienilla on takanaan lyhyt avioliitto kunnianhimoisen Georgian kanssa. He tapasivat palvellessaan Irakissa ja Georgia palasi sinne suorittamaan palvelustaan loppuun heti heidän poikansa Davyn syntymän jälkeen. Kevin joutui ottamaan vastaan uutisista pahimmat ja vaikka onnettomuudesta oli kulunut jo yli vuosi, Kevin laahusti läpi päivät Davyn yksinhuoltajana, eivätkä ympärillä häärivät sukulaisetkaan meinanneet saada puhtia hänen elämäänsä.
   Shannan avattua kirjakaupan Kevinistä ja Davystä tulee kaupan vakioasiakkaita. Kevinin sukulaiset tekevät kaikkensa tuupatakseen Kevinin Shannan syliin. Shanna on aina haaveillut suuresta suvusta, joka puhaltaisi yhteen hiileen, mutta pystyykö edes sukulaisten painostus poistamaan menneisyydestä nousevaa syyllisyyden taakkaa? Uuden elämän alkuun tarvitaan sataman taikaa.

Show more