”Som sendt fra himlen” er en roman om kærlighed. Den 48-årige Maya lever et godt liv med sin datter og sit arbejde. Hun forholder sig realistisk og pragmatisk til tilværelsen og har skrinlagt drømmen om den store kærlighed. Men så møder hun en mand der vender op og ned på hendes tilværelse. Hun oplever en verden hvor man kan hengive sig til nydelsen uden først at skulle gøre sig fortjent til den. Mødet med den lidenskabelige kærlighed fylder hende med lige dele angst og henrykkelse, og gennem forholdet kommer hun i kontakt med en mere autentisk kvindelighed.
”Som sendt fra himlen” er en nærgående skildring af den dobbelttydige tilstand, som mødet med manden hensætter kvinden i. Usikkerhed, opløsning og tvivl brydes med de følelser af glæde og styrke der opstår når kroppens og driftens verden tages i besiddelse
Lola Baidel (f. 1951) er en dansk forfatter. Hun debuterede i 1977 med digtsamlingen ”Kun noget levende” og har siden skrevet både digte, radiospil og romaner. Baidels bøger solgte i titusindvis i slutningen af 1970‘erne og frem til midten af 1980‘erne, hvor hun trak sig tilbage for at leve et mere anonymt liv. Siden har hun kun udgivet romanen ”Som sendt fra himlen” fra 2001 og digtsamlingen ”Uden videre” fra 2015.
Show more