Träffa ditt kraftdjur
  
Träffa ditt kraftdjur
Alltsedan urminnes tider har människan omgivit sig med djur, för sällskap och som hjälp med vardagsting. I drömmar kommer vilda djur till oss och förmedlar budskap och visar oss nya vägar.
Alla människor har kraftdjur som följer oss på eteriskt plan, de kommer och går i perioder beroende på vad du behöver för tillfället. Ibland manifesterar de sig i fysisk form, till exempel i form av en katt eller hund som finns i din närhet.
Vet du vem eller vilka kraftdjur som följer dig?
Att medvetet kontakta sitt kraftdjur varje dag stärker kontakten mellan dig och ditt kraftdjur.
På så sätt stärker du även kontakten med dig själv.
Kraftdjuren lotsar oss varsamt genom livet och låter oss möta de utmaningar vi behöver för att bli hela människor. Därmed inte sagt att livet alltid är enkelt, men det kan bli så mycket mer om man medvetet involverar sin ständigt närvarande vän.
Följ med på en resa till trumman där syftet är att träffa ditt kraftdjur.
Du får en kort introduktion i Shamanska Tekniker, du lär dig att resa med hjälp av trumman till undervärlden där ditt kraftdjur väntar på att få träffa dig.
Resan varar i 15 minuter och du blir tryggt lotsad tillbaka hem.
Ta fram papper och penna.
Se till att du ligger ner när du gör din resa, på en plats där du inte blir störd.
Lägg dig bekvämt med kuddar och filtar och njut av en stunds magi i ditt inre.
Nu är det du skapar och du har förmågan att forma ditt liv precis som du vill

Eva Johansson är civilingenjör, Rytmisk rörelseinstruktör och MetaMedicin hälsocoach. Hon har jobbat med Shamanska Tekniker sedan 2003 och detta är en del av hennes vardag. Med hjälp av inre resor till trumman byggde hon under en tid då hon var så utmattad att hon knappt kunde gå, upp sin egen värld i icke ordinär verklighet. En värld som nu manifesteras här i ordinär verklighet. Du kan läsa mer om henne och om Shamanska tekniker på www.energimedvetenhet.nu

Show more