Reeta on jäänyt hiljattain leskeksi. Niin kuin leskeydessä ja sen tuomassa surussa ei olisi tarpeeksi kestettävää, ainoa lapsi Iiro on halunnut muuttaa kaupunkiin. Niinpä Reeta asuttaa suurta taloa nyt aivan yksinään.
Mutta miksi Reeta on nyt kutsunut sisarpuolensa Matildan käymään luonaan? Sitä Matilda ei ymmärrä – ei yhtään, koska hän on tavannut Reetan viimeksi yli viisi vuotta sitten, ja tämän lähettämä kirje ei syytä kertonut. Kirjeessä luki vain, että Matilda on ainoa ihminen, johon Reeta saattaisi turvautua tämän kaltaisessa asiassa...
”Väkevämpi rakkaus" on Teuvo Kaupon todentuntuinen romaani naisesta, jonka elämän suunta on peruuttamattomasti muuttunut. Teuvo Kauppo on suomalaisen kirjailija Toivo Kauppisen (1907–1987) taiteilijanimi. Kauppinen opiskeli oikeustiedettä, mutta uransa hän teki kirjoittamisen parissa. Kauppinen kirjoitti erityisesti elokuvakäsikirjoituksia, mutta julkaisi myös romaaneja sekä näytelmiä. Tunnetuimpia Kauppisen käsikirjoittamia elokuvia on Edvin Laineen ohjaama "Prinsessa Ruusunen" vuodelta 1949.
Show more