I takt med den stigende globalisering er den organiserede kriminalitet kommet til Grønland. Men hvad sker der, når bagmændene tager deres brutale metoder i brug i et samfund, der slet ikke er gearet til det?
Salik står over for en spirende karriere som musiker, men da han begår et enkelt fejltrin, er han pludselig alene i Nuuks iskolde gader uden at hvide, hvem han kan stole på og uden mulighed for at slippe væk.
Kommunikationskonsulenten Sika Haslund og hendes umage makker, journalisten Thormod Gislasson, bliver endnu engang viklet ind i et speget mysterium og sendt ud i et hæsblæsende opklaringsarbejde i kapløb med tiden og kuldegraderne. Krimiserien om Sika Haslund består indtil videre af fire bøger; ”Frosne beviser", "Den Sorte Engel", "Skibet fra Isfjorden" og "Vinterjagt". Nina von Staffeldt er uddannet cand.mag. i pædagogik og arbejder i dag som selvstændig konsulent for blandt andre EU og de danske myndigheder. Hun flyttede til Grønland i 1997 og har siden da blandt andet arbejdet som rejseleder og konsulent for Grønlands Selvstyre. "Vinterjagt" er Nina von Staffeldts fjerde roman i serien om Sika Haslund.
Show more