Bakom fasaden

Bakom fasaden

Beschrijving van het boek

Bakom fasaden
Pastorn Lee Barker försvann spårlöst för nitton år sedan ...



Och alla i den lilla staden Stillwater i Mississippi tror att de vet varför. De är övertygade om att han blev mördad – av sin styvson, Clay Montgomery. Men de enda som vet vad som verkligen hände den ödesdigra natten är Clay, hans mamma och systrar. Och de håller tyst.



Allie McCormick arbetade som kriminalassistent i Chicago innan en jobbig skilsmässa fick henne att flytta tillbaka till Stillwater med sin dotter. Hon hoppas kunna finna det lugn hon en gång känt i sin gamla hemstad, och börjar arbeta för den lokala polisen. Men när Clays fiender slår sig samman för att få honom bakom galler känner sig Allie tvungen att ta reda på sanningen. Instinkten säger henne att det inte var han som mördade pastorn.



Nog för att Clay är en mörk och svår man med en hel del hemligheter, men han var bara sexton år när mordet skedde. Inte kan han vara en kallblodig mördare? Allie är övertygad om hans oskuld, tills det kommer fram nya fakta. Den till synes fromma pastorn var egentligen ett ondskefullt monster.



Frågan är om rättvisa kanske redan har skipats ...

E-book

Zweeds

Wat anderen vinden

Recensies over Bakom fasaden