Bedre end sit rygte

Bedre end sit rygte

Beschrijving van het boek

Efter at være blevet reddet fra to drukkenbolte, af en mystisk og mørk fremmed, drager Orelia Stanyon hjemad, men hun kan ikke få den fremmedes dybe og intense kys ud af sit hoved.
Hjemme venter Orelias værge, kusinen Caroline, der kort efter annoncerer sin forlovelse med marquisen af Ryde: en af de smukkeste og mest velhavende mænd i England. Forlovelsen glæder som udgangspunkt Orelia, fordi den kan sikre familien økonomisk; det er dog kun lige indtil den dag, hvor hun finder ud af, at marquisen er den fremmede mand, hvis kys stadig brænder på Orelias læber.

Barbara Cartland (1901-2000) var en engelsk forfatter til romantiske romaner, der er blevet solgt i adskillige millioner eksemplarer. Cartland udgav sin første roman i 1922 og har skrevet i alt 723 bøger, der er blevet oversat til 36 forskellige sprog. På grund af sin effektivitet i sin forfattergerning, er hun nævnt i Guinness rekordbog for flest udgivne bøger i løbet af et enkelt år. Barbara Cartland blev i 1991 hædret af dronning Elizabeth II som Dame Commander of the order of the British Empire til ære for Cartlands sociale og politiske bidrag, foruden sit forfattervirke, i næsten 70 år.

Wat anderen vinden

Recensies over Bedre end sit rygte