De djärvaste uppdragen

De djärvaste uppdragen

Beschrijving van het boek

Slaget är vunnet, fienden har drivits på flykt, och allt är åter lugnt. Så tänker många generaler – men ofta har de fel.
Förband av specialutbildade soldater ser under hela kriget till att fienden aldrig kan koppla av. Kommandoenheterna slår till var som helst: En tysk general kidnappas mitt på Kreta, fallskärmsstyrkor befriar Benito Mussolini ur hans fängelse på en bergsrygg och brittiska förband spränger fabrikerna i en liten norsk ort i luften för att beröva Tyskland råvaror till industrin.

Samtidigt bedrivs ett krig i det fördolda, som när tyskarna försöker underminera Storbritanniens ekonomi med falska sedlar, eller när Stalins mästerspion lurar fienden.

Del 14 i serien "En värld i krig" följer med på krigets djärvaste uppdrag.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.

Zweeds

Wat anderen vinden

Recensies over De djärvaste uppdragen