De Grote Arie en Silvester Spektakel Show
  
Share this book    
Komt dat zien, komt dat zien! Arie en Silvester, het meest ongrijpbare duo van het Nederlandse cabaret! In hun vorige programma's fungeerde een doos als de wereld, verzopen ze bijna in een aquarium en lukte het niet om in een kano te blijven zitten. In dit programma gooien ze het over een geheel andere boeg.

Niet van bovenstaande scènes zult u namelijk terugvinden in DGAESSS zoals De Grote Arie en Silvester Spektakel Show door bijna niemand wordt genoemd. Simpelweg omdat het onuitspreekbaar is.

Wie zijn de jongens van dit grofgebekte duo? De beste omschrijving is: die korte met dat lange haar en die lange met het korte haar. Hoewel 'die twee eikels' de lading beter dekt.

Wat het kruisbeeld voor het Christendom, de hoofddoek voor de Islam en de koeien voor het Hindoeïsme zijn, dat is De Grote Arie en Silvester Spektakel Show voor de humor. Relikwieën zijn na afloop dan ook te bezichtigen in de foyer!

De heren zelf: ”Wat wij maken is een achtbaan, je wordt er kotsmisselijk van, maar je gaat wel meteen weer in de rij staan.” Waarom ga je dan toch naar De Grote Arie en Silvester Spektakel Show? Om dezelfde reden dat je ook bij een auto-ongeluk staat te kijken.
Show more