De paardenrit - erotisch verhaal

De paardenrit - erotisch verhaal

Beschrijving van het boek

Ellen verveelt zich te pletter in het huis van haar ouders op het platteland. Ze zit op de middelbare school en heeft zomervakantie, maar verheugt zich er nu al op om in augustus weer terug naar de stad te gaan. Gelukkig blijft haar knappe, mysterieuze jeugdvriendin Kay ook thuis tijdens de vakantie. De laatste tijd besteedt Kay meer aandacht aan Ellen...

Op een dag besluit Kay om Ellen te leren paardrijden, zodat ze iets hebben om de tijd te verdrijven. Dat is echter niet het enige dat Kay Ellen die zomer zal leren.

Deze novelle is uitgegeven in samenwerking met de Zweedse filmproducente Erika Lust. Het is haar doel is om de menselijke natuur en haar verscheidenheid weer te geven met korte verhalen over passie, intimiteit, liefde en verlangen. Deze novelles bestaan uit krachtige, erotische verhalen met een geestige ondertoon.

Achter het pseudoniem Beatrice Nielsen schuilt een ervaren schrijfster en redactrice. Naast Brunch en meervoudige orgasmes, heeft ze ondermeer de erotische novelle Burenhulp uitgegeven.

Nederlands

Wat anderen vinden

Recensies over De paardenrit - erotisch verhaal