Den nærmeste familie

Den nærmeste familie

Beschrijving van het boek

Robin Meredith har lige begravet sin kone Caro, der kun blev 45 år. Hendes død og begravelse bliver begyndelsen til store forandringer i familien, der altid har betragtet hende som fremmed.

De forskellige familiemedlemmer bliver imidlertid tvunget til at finde ind til det fremmede i dem selv.

”Den nærmeste familie” er en roman om nomader og fastboende, om at leve på landet og med sig selv. Den giver et indblik i de kræfter, der skaber forandring og viser, hvordan man kan være sin egen lykkes smed – mesterligt skildret af Joanna Trollope.

Joanna Trollope (f. 1943) er en engelsk forfatterinde, der også har skrevet bøger under pseudonymet Caroline Harvey. I 1980 vandt hun prisen for bedste romantiske udgivelse med romanen ”Parson Harding’s Daughter”. Joanna Trollope er bedst kendt for sine familiedramaer og kærlighedsromaner, hvor især den menneskelige psykologi og forholdet mennesker imellem er realistisk beskrevet.

”Tab og forandring er bogens nøgleord, og livet på landet er glimrende skildret. Der er fine psykologiske portrætter af personerne, som alle på hver sin måde lider afsavn … En rigtig god familieroman til et meget bredt publikum.” – Lektørudtalelse, Annemette Sørensen

Auteur.Joanna Trollope
Voorlezer.Fritze Hedemann

Wat anderen vinden

Recensies over Den nærmeste familie