Det onde netværk

Det onde netværk

Beschrijving van het boek

BJØRN AGGER ER KRIMINALASSISTENT PÅ STATION CITY PÅ VESTERBRO – OMGIVET AF JUNKIER, LUDERE OG SVINDLERE. LEON ER SMÅKRIMINEL, THOR ER ROCKERPRÆSIDENT, OLE ER ADVOKAT, RADA ER BORDELMUTTER, OG AMPORN ER PROSTITUERET.

Fem vidt forskellige mennesker, der kun har det til fælles, at de til daglig færdes i et miljø, hvor vold er hverdag, penge betyder alt, og kvinder er en handelsvare. Og hvor politiet ofte ser magtesløse til, mens politikerne belejligt kigger den anden vej.

Alt det ændrer sig dog, da tre tyrkere røver og voldtager en ansat på en lokal massageklinik og sætter en kædereaktion i gang. Ejeren af klinikken vil have hævn, rockerne lugter blod, og tyrkerne gør klar til bandekrig. Bjørn Agger, som netop er i gang med en større kontrol af bordellerne på Vesterbro, aner pludselig en mulighed for at grave dybere i miljøet end nogensinde før. Men inden, han når så langt, er fire mennesker døde.

Det Onde Netværk er første bind i serien om kriminalassistent Bjørn Agger fra Station City på Vesterbro i København.

Erik Hauervig (f. 1949) er tidligere kriminalassistent og har med sine realistiske krimier om narko, vold og kvindehandel på og omkring Vesterbro i København slået sit navn fast som en af Danmark mest troværdige politikrimiforfattere.

Wat anderen vinden

Recensies over Det onde netværk