di manidriaga, de Drakenmeester EC
  
Share this book    
Tijdens zijn vakantie in Egypte doet de jonge Eindhovense elektrotechnicus Peter een bijzondere ontdekking. Op dat moment weet hij nog niet dat hij zijn hele leven door een klein drakenras in de gaten wordt gehouden.
Hij trekt ook de aandacht van twee vrouwen die op een verre planeet wonen. Zij denken dat hij degene is die hen zou kunnen redden. Daarom besluiten zij hem mentale beelden te sturen om hem duidelijk te maken dat ze zijn hulp nodig hebben. Dat dit grote gevolgen voor zijn leven zou hebben kon hij op dat moment nog niet weten.
Enkele jaren later krijgt hij steeds meer te maken met absurde dromen die steeds angstaanjagender worden. Op een gegeven moment wordt dit hem teveel. Hij besluit, door middel van zijn speciale gave en de door hem opgedane buitenaardse kennis, naar de vreemde wereld te gaan.
Daar leert hij een van de twee vrouwen goed kennen en raakt hij betrokken bij een magisch avontuur. Een strijd tegen een reusachtig gevaar, dat als het Zwaard van Damocles boven de Aarde en Majindar hangt!
Voorgelezen door Christel Vogels.
De opname is live en op locatie gemaakt.

Van dezelfde auteur is ook het luisterboek Narataija de priesteres: De Zeven Relieken van Gaia verschenen.
Show more