Dolt under ytan

Dolt under ytan

Beschrijving van het boek

Dolt under ytan
New York Times bästsäljande författare Carla Neggers är tillbaka med en gripande och spännande historia. FBI-agenterna Sharpe och Donovan tvingas nu bestämma om det är bättre att arbeta ensamma eller tillsammans för att överlista en fiende som är fast besluten att skilja dem åt.



När din säkerhet hänger på att du lever en lögn ...

Efter att ha lurat döden med en hårsmån är agenten Colin Donovan tillbaka på Maines kust med sin nya kärlek Emma Sharpe, FBI:s expert på att lösa konstbrott. Kort därefter anländer smyckesdesignern Tatiana Pavlova till Heron's Cove för att be Emma om hjälp. En eftertraktad juvelsamling från en era av ryskt överflöd och dekadens har dykt upp och Tatiana förvarnar Emma om att den kommer att bli stulen. Colin inser snart att mardrömmen inte är över, den har bara börjat.



... och alla du älskar är måltavlor.

Emma håller sitt förflutna för sig själv och som konstdetektiv verkar hon dessutom veta mer om saken än hon vill säga. Det gör Colin ännu mer besluten att föra hennes hemligheter till ytan. När de forskar kring den mystiska samlingen och den minst lika mystiska Tatiana möter de sin största utmaning hittills. Nu måste de förlita sig på sin expertis och på varandra för att överlista fienden som vill krossa både dem och alla de älskar.



Vem har du råd att lita på?

E-book

Zweeds

Wat anderen vinden

Recensies over Dolt under ytan

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen