Elinkautista Pernillan ja Englan murhista

Elinkautista Pernillan ja Englan murhista

Beschrijving van het boek

Huhtikuun 7. päivänä 2008 Anders Eklund otettiin kiinni pakettiautossaan Skoonessa epäiltynä ihmisryöstöstä. Engla Juncosa Höglund oli ilmoitettu kadonneeksi huhtikuun 5. päivänä 2008 Strjärnsundista, pieneltä taalainmaalaiselta paikkakunnalta. Anders Eklundin punainen Saab oli valokuvattu tiellä juuri ennen Englan katoamista, minkä vuoksi häntä epäiltiin sieppauksesta.
Eklundin kiinniottaminen aloitti uuden luvun ruotsalaisessa rikoshistoriassa ja se kosketti suurinta osaa maan kansalaisista. Samalla alkoi mediapyöritys, jollaista Taalainmaan poliisi ja tämän artikkelin kirjoittaja eivät kyenneet edes kuvittelemaan saati sitten olleet kokeneet.
Anders Eklundin synkkä luku ruotsalaisessa rikoshistoriassa alkoi Pernilla Hellgrenin murhalla Falunissa 4. kesäkuuta 2000.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

Fins

Wat anderen vinden

Recensies over Elinkautista Pernillan ja Englan murhista