Equestria Girls - Twilight Sparkles skimrande pyjamasparty

Equestria Girls - Twilight Sparkles skimrande pyjamasparty

Beschrijving van het boek

Under Vänskapsspelen råkade Twilight Sparkle öppna en portal som nästan slukade alla som var där. Hon var inte så populär direkt, efter det ...
Men nu har hon bytt skola till Canterlot High och träffar för första gången sin dubbelgångare från den magiska ponnyvärlden! Men mötet gör henne ännu mer nervös än vad hon redan var. Hennes dubbelgångare har massor av vänner, men själv har hon aldrig ens haft någon att äta lunch med. Hon måste lista ut hur man skaffar vänner - och det med en gång! Frågan är hur man egentligen vet att man gör rätt? Ska Twilight Sparkle lyssna på de luriga tjejerna från sin gamla skola eller ska hon chansa på att hon kan lära sig av Sunset Shimmer och gänget på Canterlot High?

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!

Perdita Finn är en barnboksförfattare och före detta lärare från Catskillbergen i New York. Hon har bland annat skrivit böcker för My Little Pony och Alvin och gänget.

Wat anderen vinden

Recensies over Equestria Girls - Twilight Sparkles skimrande pyjamasparty