Intohimon heijastuksia – eroottinen novelli

Intohimon heijastuksia – eroottinen novelli

Beschrijving van het boek

"Kurkistan otsakiehkurani alta ja kohtaan lopultakin hänen katseensa. Sillä hetkellä tiedän olevani mennyttä. Hän astahtaa sanaakaan sanomatta sisään ja lukitsee oven perässään. Vessa on niin pieni, että hän vie minulta kaiken liikkumavaran. Hän näyttää tornimaiselta. Ahtaus pakottaa vartalomme kiinni toisiinsa. Tuntuisi mahdottomalta olla hieromatta niitä vastakkain, täysin kohtuuttomalta olla koskettamatta toisiamme. Miehen silmissä hehkuu pidätelty himo, ja hänen huulensa kaareutuvat hymyyn hänen katsellessaan minua."

Taas myöhässä! Junamatka alkaa hikisenä ja henki kurkussa, naama punaisena ja tukka rasvaisena, ja sitten sitä ollaan puristuksissa ikkunan ja vierustoverin vartalon välissä. Salskea mies tuoksahtaa suihkunraikkaalta, vaniljalta, ja tunnelma säkenöi nälkäistä himoa. Pitkä matka ja junan rytmikäs keinunta kiihottavat niin mielikuvitusta kuin vartaloa, joten jo ennen pääteasemaa tukahtuneet huudot ja litimärät pikkuhousut saattelevat matkustajat sadun Liisan puhtaan fyysiseen ihmemaahan.

Malin Edholmilla on korkeakoulututkinto sukupuolentutkimuksesta. Hänen tavoitteenaan on luoda seksikkäitä kertomuksia, jotka haastavat yhteiskunnan normeja. Malin Edholm on kirjoittanut useita eroottisia novelleja.

Fins

Wat anderen vinden

Recensies over Intohimon heijastuksia – eroottinen novelli