Ještě než musí (Záhady Mackenzie White—Kniha 5)

Ještě než musí (Záhady Mackenzie White—Kniha 5)

Beschrijving van het boek

Blake Pierce, autor bestsellerového románu NAVŽDY PRYČ (více než 900 pětihvězdičkových hodnocení), přináší knihu č. 5 ve vzrušující sérii Záhady Mackenzie White.

V JEŠTĚ NEŽ MUSÍ (Záhady Mackenzie White – Kniha 5), je speciální agentka FBI Mackenzie Whiteová povolána k řešení případu, s jakým se ještě nikdy předtím nesetkala: oběť není muž nebo žena, nýbrž rovnou pár.

Jenom za poslední měsíc je to již třetí pár, jenž byl nalezen ve svém domově bez známek života.

Mackenzie se ve jménu FBI snaží dopátrat, kdo by mohl mít zájem na úmrtích šťastně sezdaných párů, a dostává se přitom do poněkud zneklidňujícího prostředí podsvětí. Rychle se musí naučit, že za bíle natřenými ploty hezkých předměstských domků není všechno vždy takové, jak se to jeví – a že i ty nejspokojenější domovy mají svá temná zákoutí.

Její pátrání se vyostřuje a přerůstá ve smrtelně nebezpečnou hru na kočku a na myš. Mackenzie, jež stále ještě nedokázala přijít na kloub vraždě vlastního otce, si uvědomuje, že tentokrát zabředla možná až příliš hluboko – a že vrah, kterého hledá, by mohl být jedním z těch nejhorší: zcela zdravý a normální člověk.

Temný psychologický thriller JEŠTĚ NEŽ MUSÍ je knihou č. 5 ve vzrušující nové sérii – s oblíbenou novou hrdinkou – která vás donutí obracet stránky dlouho do noci.

Kniha 6 v sérii Záhady Mackenzie White bude rovněž brzy k dispozici.

Další dostupná kniha od Blakea Pierce je NAVŽDY PRYČ (Záhady Riley Paige – Kniha 1), bestseller s více než 900 pětihvězdičkovými hodnoceními – a navíc zcela zdarma!

Wat anderen vinden

Recensies over Ještě než musí (Záhady Mackenzie White—Kniha 5)

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen