Joulun lapsi / Mardie ja kaupunkilaiskirurgi

Joulun lapsi / Mardie ja kaupunkilaiskirurgi

Beschrijving van het boek

Joulun lapsi
Jarrett McKane oli ajatellut homman olevan pelkkä läpihuutojuttu: hän ilmoittaisi ostamansa ränsistyneen kerrostalon asukkaille vuokrasuhteen päättymisestä ja asia olisi sillä selvä. Hän ei ollut osannut kuvitellakaan, että talon lähinnä eläkeläisistä koostuvat asukkaat nousisivat kapinaan, johtajanaan rohkea ja niin kovin hurmaava Mia Saunders. Jarrettin ihastusta ei vähentänyt edes se, että Mia oli viimeisillään raskaana! Viimeinen pisara oli, kun tuomari käski Jarrettin aloittaa välittömästi talon remontoinnin ja määräsi hänet taloon asumaan – Mian naapuriin!

Mardie ja kaupunkilaiskirurgi
Kohtalolle ei näyttänyt riittävän, että hän oli tylsistynyt kuoliaaksi luokkakokouksessa, nyt se kaatoi hänen niskaansa vielä ukkosmyrskynkin, Blake ajatteli myrtyneenä ja painoi kaasua. Hän oli lähtenyt Banksia Baysta viisitoista vuotta sitten ja vannonut, ettei koskaan palaisi. Mutta hän ei ollut pystynyt unohtamaan parasta ystäväänsä ja ensirakkauttaan Mardieta. Ehkä hän olisi voinut soittaa tai kirjoittaa, mutta… Blaken ajatus katkesi. Keskellä tietä seisoi koira! Blake polkaisi jarrun pohjaan ja käänsi terävästi rattia.

Mardie höristi korviaan kuullessaan rysähdyksen. Se ei kuulostanut ukkosen jyrähdykseltä. Koira uikahti hänen vieressään sängyssä ja piiloutui peiton alle. Mardie päätti olla rohkeampi. Hän veti sadetakin ylleen ja kiskaisi ulko-oven auki – ja huomasi tuijottavansa litimärkää miestä, jonka jaloissa värisi aivan yhtä märkä koira!

E-book

Fins

Wat anderen vinden

Recensies over Joulun lapsi / Mardie ja kaupunkilaiskirurgi