Kaos og verden - Broerne til verden 7

Kaos og verden - Broerne til verden 7

Beschrijving van het boek

Den danske advokat Jon Bæksgård påtager sig at føre en patent- og IT-tyverisag for sin ven Claus Berglund og hans firma Avatars Unlimited i Silicon Valley. Sagen fører ham ind i en labyrintisk og giftig verden med hightech-konkurrence og beskidt politisk spil i et Washington DC, hvor Trump er blevet valgt som præsident, og hvor alle midler gælder. Fortællingen trækker tråde til fortidige hændelser i USA’s historie, og undervejs glider nutiden sammen med fortiden og drøm sammen med virkelighed.
"Kaos og verden" er en stort anlagt roman om verdens tilstand og om menneskelige relationer, som udspiller sig i København, Washington DC og Palo Alto i Silicon Valley. Med spændingsmættet handling og stort persongalleri spejler den det opbrud i værdier og normer og den krisestemning, der præger vores tid.

Stig Dalager (f. 1952) er en dansk forfatter, dokumentarfilmskaber og manuskriptforfatter. Han debuterede i 1980 med "Hærværksforeningen og andre noveller", og sidenhen er det blevet til 55 værker, hvoraf mange er oversat til fremmedsprog, ligesom flere af hans skuespil er blevet opført rundt omkring i verden, blandt andet i New York. Stig Dalager bevæger sig inden for genrerne historisk roman, psykologisk realisme, noveller og dokumentariske romaner.

Wat anderen vinden

Recensies over Kaos og verden - Broerne til verden 7

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen