Ett fall i alla fall

Ett fall i alla fall

Beschrijving van het boek

Gordon har gått i pension och Paddy är ensam kommissarie på den lilla polisstationen i skogen. Men när en mystisk krafsare dyker upp bestämmer hon sig för att kalla in Gordon igen. En vänlig och filosofisk småbarnsdeckare av en av våra främsta barnboksförfattare – Ulf Nilsson. Det är inte lätt för en polis att vara ensam. Speciellt inte när det hörs kusliga ljud utanför polisstationen om nätterna. Till slut tar Paddy mod till sig och söker upp Gordon i hans lilla stuga nere vid sjön för att be om hjälp.

Samtidigt händer det som absolut inte får hända – nere på ängen är två ungar från dagiset försvunna! En liten ekorrunge och en liten kaninunge. Det är så hemskt att Gordon börjar gråta. Nu måste han och kommissarie Paddy lägga allt annat åt sidan och arbeta ihop igen. Det blir ett fall i alla fall …

Lyssna också på: Kommissarie Gordon – Det första fallet, där Gordon möter Paddy för första gången, och Kommissarie Gordon – Det sista fallet, där Paddy blir kommissarie. 2017 blir kommissarie Gordon också tecknad film i regi av Linda Hambäck.

Wat anderen vinden

Recensies over Ett fall i alla fall