Lätkä-Lauri ja pelikielto

Lätkä-Lauri ja pelikielto

Beschrijving van het boek

Suojaavatko maalivahdin varusteet hölmöilyltä?

Suomen suosituimman junioripelaajan, Lätkä-Laurin peliura on vaarassa jäädä katkolle. Runsaasti kuvitettu sarja houkuttaa alakouluikäiset ja lätkästä kiinnostuneet lukemaan!

Lätkä-Laurin joukkueella on edessä tärkeä turnaus, ja Laurille hankitaan uudet maalivahdin patjat. Ne ovat niin hienot, että niillä voi hypätä vaikka vajan katolta, uskoo Lauri. Ja kestäväthän patjat, mutta solisluu ei! Hilkulle menee, pääseekö Lauri turnaukseen ollenkaan!

Lätkä-Lauri-kirjoissa on sopivasti tekstiä alakouluikäiselle lukijalle ja nauruhermoja kutkuttava värikuvitus. ”Roope Lipasti on kirjoittanut Lätkä-Laurin jääkiekkokirjan, hauskan ja mielenkiintoisen opuksen, joka taatusti innostaa perheen pienimmätkin jäkisfanit tarttumaan kirjaan (ja mailaan)!” – Lue meille äitikulta -blogi

Kirjailija Roope Lipasti ja kuvittaja Harri Oksanen ovat itsekin olleet joskus lätkää pelaavia pikkupoikia. He ovat tehneet yhdessä lukuisia suosittuja Lätkä-Lauri-romaaneja sekä humoristiset tietoteokset Lätkä-Laurin jääkiekkokirja (2019) ja Lätkä-Laurin kesälajit (2024).

Wat anderen vinden

Recensies over Lätkä-Lauri ja pelikielto