Myi töistä varastamiaan lääkkeitä edelleen

Myi töistä varastamiaan lääkkeitä edelleen

Beschrijving van het boek

Huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä katosi, mutta yrityksen varastokirjanpito piti paikkansa. Oliko kyseessä joku työntekijä, joka varasti apteekkeihin menevistä lähetyksistä? Miten se oli mahdollista? Minkä vuoksi kohtuullista palkkaa nauttivat pienten lasten isä varastaisi tabletteja työpaikaltaan vä-littääkseen niitä edelleen Uhkailtiinko häntä, kiristettiinkö, tekikö ystävänpalveluksen jollekulle vai halusiko vain ansaita lisää rahaa? Tässä epätavallisessa uumajalaisessa huumausainejutussa etsittiin vastauksia lukuisiin kysymyksiin.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

Fins

Wat anderen vinden

Recensies over Myi töistä varastamiaan lääkkeitä edelleen