One Fifth Avenue
  
Share this book    
One Fifth Avenue er en af de mest prominente adresser på Manhattan, og det er lettere at finde en nål i en høstak end at få en bolig i ejendommen. Da mrs. Houghton pludselig dør og efterlader en treetagers luksuslejlighed, indleder ejendommens intrigante kvinder en magtkamp om at bestemme, hvad der skal ske med hendes lejlighed.

Boligforeningens bestyrelsesformand, Mindy, bor i den mørke stuelejlighed sammen med sønnen Sam og ægtemanden James. Hun er bitter over, at de aldrig vil få råd til at købe en større lejlighed. Det bebrejder hun James, der helt uventet for enorm succes med sin seneste roman og pludselig får opmærksomhed fra det 20 år yngre luksusdyr Lola. Lola indgår ellers i en slags forhold med den celebre manuskriptforfatter Philip, som lider under, at han har modtaget Pulitzer-prisen for sin første og eneste roman, men nu ernærer sig gennem middelmådige kommercielle film.

"One Fifth Avenue" er en underholdende og grotesk tur rundt i persongalleriet på en af Manhattans absolut mest attraktive adresser. Candace Bushnell (f. 1958) er en amerikansk forfatter. Hun har skrevet en lang række bestsellere, som foregår i det smarte selskab på Manhattan, New York. Den populære tv-serie "Sex and the City" er baseret på Candace Bushnells bøger.
Show more