På några få sekunder

På några få sekunder

Beschrijving van het boek

På några få sekunder
DE ÄR TILLBAKA



Laurel Hodges har bytt identitet två gånger. Hon har varit på flykt under de senaste fyra åren, i ett försök att hålla sig undan det kriminella gäng som anklagar henne för mordet på en av deras egna. Till slut har hon funnit lugn och ro i den lilla staden Pineview i Montana. Men just som Laurel tror att hon och hennes barn är i säkerhet börjar mardrömmen på nytt.



The Crew, ett hämningslöst fängelsegäng med kopplingar till Laurels bror, kommer aldrig att glömma eller förlåta. Och nu när de till slut har spårat upp henne finns det ingenting som kan hindra dem från att utkräva sin hämnd …



Sheriffen Myles King, som bor granne med Laurel tillsammans med sin trettonåriga dotter, tar på sig uppgiften att vara hennes beskyddare. Hans växande attraktion till Laurel skulle kunna förändra hans liv - han börjar drömma om giftermål och familj - men den skulle även kunna bli hans död. Om han inte kan rädda henne riskerar han att förlora allting han byggt upp, allt han någonsin velat ha ... på bara några få sekunder!

E-book

Zweeds

Wat anderen vinden

Recensies over På några få sekunder