Prinsessa ja grynderi / Unelmakosinta kreikkalaisittain

Prinsessa ja grynderi / Unelmakosinta kreikkalaisittain

Beschrijving van het boek

Prinsessa ja grynderi
Kun Mariabella katseli galleriansa ikkunasta edessään aukeavaa Harborsiden pientä merenrantakaupunkia, hän tunsi olevansa kotona. Hänen oikea kotinsa oli toisella puolella maapalloa. Siellä häntä odottivat vastuu ja velvollisuudet, mutta täällä hän oli vapaa. Hänellä olisi vielä pari kuukautta aikaa nauttia tavallisena ihmisenä elämisestä, sitten hänen pitäisi palata takaisin Uccelliin raskaaseen kruununprinsessan rooliin.

Mutta sitten hänen paratiisiinsa luikerteli käärme – Jake Lattimore, joka halusi tuhota rauhallisen idyllin jättihotellillaan. Ehkä jos Mariabella esittelisi Jakelle Harborsiden kauniit nähtävyydet ja tutustuttaisi tämän kaupungin persoonallisiin asukkaisiin, hän saisi kylmäsydämisen grynderin muuttamaan mieltään?

Unelmakosinta kreikkalaisittain
Onnenpotku seurasi toistaan – siltä Sarasta ainakin tuntui. Ensin hän pääsi töihin Windsong-hotellin keittiöön, sitten kokiksi hotellin omistajan yksityiselle huvipurrelle. Jokainen pesti vei hänet lähemmäksi päämääräänsä: päästä tapaamaan isoäitiään ja toimittaa tälle edesmenneen äitinsä kirje. Sarasta tuntui ikävältä turvautua salakähmäisyyteen ja juonitteluun, mutta isoäiti ei ollut suostunut vastaamaan hänen puheluihinsa tai kirjeisiinsä.

Vielä kurjemmaksi hän tunsi olonsa, kun hän tutustui paremmin pomoonsa Nikos Konstantinokseen. Hapuileva romanssi alkoi kukoistaa Egeanmeren kimmeltävillä aalloilla, Kreikan polttavan auringon alla…

E-book

Fins

Wat anderen vinden

Recensies over Prinsessa ja grynderi / Unelmakosinta kreikkalaisittain