Salakuljettajakuningatar

Salakuljettajakuningatar

Beschrijving van het boek

Salakuljettajakuningatar
Hän aikoo paljastaa naisen etsittynä rikollisena, tai sitten vietellä hänet naisena, jota hän himoaa…



Vanhapiika – sellaisena lady Christina MacMorlan tunnetaan seurapiireissä, koska hän on jo yli kolmenkymmenen. Tietoisena siitä, että hän ei tule koskaan saamaan omaa kotia ja perhettä, hän toimii emäntänä isänsä, Forresin herttuan, kutsuilla ja pitää huolta nuoremmista sisaruksistaan. Mutta hän ei ehdi koskaan ikävöidä sitä, mitä hän ei voi saada. Hän elättää köyhtynyttä klaaniaan toimimalla laajan viskiä salakuljettavan liigan johtajana. Liiga on toimissaan aina askeleen edellä voutia – kunnes Lucas Black ilmestyy maisemiin.



Lucas ei halua tehdä itseään tunnetuksi sen paremmin arvonimellään kuin arvostetun seurapiirin keskuudessakaan. Sen sijaan hän on luonut omaisuuden pitämällä menestyksellistä peliluolaa. Tämän lisäksi hän on vakooja, jonka tehtävänä on murskata lain kouraa välttelevä Kilmoryliiga.



Lucas luulee, että lady Christina on vain tylsistynyt vanhapiika. Lady Christina taas luulee, että Lucas on nuori harhapoluille eksynyt kapinallinen. Mutta kun totuus paljastuu, pelissä on enemmän kuin heidän rakkautensa…

Auteur.Nicola Cornick

E-book

Fins

Wat anderen vinden

Recensies over Salakuljettajakuningatar