Ödesryttarna. Berättelser från Jorvik

Ödesryttarna. Berättelser från Jorvik

Beschrijving van het boek

Ödesryttarna: Fyra berättelser från Jorvik bjuder på hästfantasy med hisnande äventyr, hästar och magi i bästa bokslukarstil!

I den här novellsamlingen får vi lära känna de fyra Ödesryttarna bättre. Vi möter Lisa, Linda, Alex och Anne i personliga och starka berättelser, där vi för första gånger får komma Ödesryttarna riktigt nära!

Linda kommer med hjälp av sin magiska kraft i kontakt med den medeltida legenden Galloper Thompson, som ridit över ön som en osalig ande i flera århundraden. Kanske är Linda den som Galloper Thompson väntat på i alla år?

Alex möter en ung kille som hon hittar en natt i en av stallets tomma boxar där han övernattat, eftersom hans pappa slängt ut honom. Det visar sig att Alex egna erfarenheter hjälper henne att komma nära killen.

Lisa möter våren under årets första uteritt, men med våren kommer också alla minnen från den hemska ridolyckan där Lisas mamma omkom. Går det ens att njuta av våren och ridning efter något sånt?

Anne ryker ihop med sin mamma inför ännu en dressyrtävling, och drar till stallet mitt i natten. Men just den här gången följer mamman efter, och de möts under en uteritt där de båda får tillfälle att säga allt det som aldrig blivit sagt tidigare…

Onlinespelet Star Stable är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har över 500 000 aktiva spelare per månad.

Wat anderen vinden

Recensies over Ödesryttarna. Berättelser från Jorvik