Superkrafter – på gott och ont
  
Share this book    

Vad skulle du göra om du fick superkrafter?
Oscar och Klara är två rätt vanliga 17-åringar i Stockholmsförorten Spånga. Men på väg hem från en fest träffas de av blixten och när de vaknar nästa dag kan Oscar plötsligt kontrollera eld och Klara kan framkalla smärta hos andra  de har fått superkrafter.
Men vad gör man med sina superkrafter? Ska man bli superhjälte? Hur blir man det? Och var hittar man egentligen ett brott att stoppa? Klara och Oscar letar efter det bästa sättet att använda sina krafter, men dras in i något mycket större och allvarligare …
Superkrafter – på gott och ont är Karl Modigs debutroman. Den skildrar svårigheterna med att vara tonåring, och ha superkrafter. En spännande och rolig ungdomsroman förankrad i ett samtida Sverige, som både hyllar och driver med den klassiska superhjälteberättelsen.
Superkrafter – på gott och ont är Karl Modigs debutroman. Den skildrar svårigheterna med att vara tonåring  och ha superkrafter. En spännande och rolig ungdomsroman förankrad i ett samtida Sverige, som både hyllar och driver med den klassiska superhjälteberättelsen.

 

Show more