Suudelmia ja suklaata

Suudelmia ja suklaata

Beschrijving van het boek

Minisarja: Elämää Icicle Fallsissa (1)

Kuinka suloista onkaan elämä... loppujen lopuksi?

Sterlingin perhe on pyörittänyt Unelmasuklaa-nimistä suklaatehdasta jo sukupolvien ajan aina siitä asti, kun isoisoäiti Rose sananmukaisesti uneksi ensimmäisen suussasulavan reseptinsä. Nyt näyttää kuitenkin uhkaavasti siltä, ettei Unelmasuklaa saa maksettua pankille – ja se johtaisi katastrofiin ei vain perheen vaan myös Icicle Fallsin kaupungin osalta. Voiko tyttäristä vanhin, Samantha, joka nykyisin johtaa yritystä, pelastaa tilanteen jotenkin?

Hän saa idean pohdittuaan asioita äitinsä ja sisarustensa kanssa. He järjestävät suklaafestivaalin! Aikaa on vähän, mutta Sterlingin naiset ovat päättäväisiä ja kaupungin väki on heidän tukenaan, joten kaiken pitäisi sujua kuin rasvattu...

Tai sitten ei. Pian kaikki tuntuu kääntyvän Samanthaa vastaan ja hänen äitinsä yritykset auttaa eivät paranna asiaa. Kaiken huipuksi Unelmasuklaan kohtalo lepää hänen arkkivihollisensa, ammattijalkapalloilijan ulkonäön omaavan pankkivirkailija Blake Prestonin käsissä. Se riittää ajamaan Samanthan hakemaan lohtua omista herkkupaloistaan. Mutta ehkäpä Blake vakuuttaa hänet siitä, että on olemassa jotain parempaakin kuin suklaa.

Auteur.Sheila Roberts

E-book

Fins

Wat anderen vinden

Recensies over Suudelmia ja suklaata