Tavalliset pikku pihajuhlat

Tavalliset pikku pihajuhlat

Beschrijving van het boek

"Moriartyn kirjat ovat viisaita, rehellisiä ja upean tarkkanäköisiä." – Jojo Moyes

Huumorilla ryyditettyjä oivalluksia rakastamisesta, vanhemmuuden vaikeudesta ja naisten välisestä ystävyydestä. Fiksu uutuus Hyvä aviomies -romaanin tekijältä.

Ihan tavalliset pihajuhlat. Kuusi vastuullista aikuista, kolme sööttiä lasta ja piskuinen koira. Eihän mikään voi mennä vikaan. Eihän? Viini virtaa ja musiikki raikaa. Iloa ei pilaa edes menoa kyttäävä hapan naapuri. Lupaava sellisti, Clementine, voi hetkeksi heittää mielestään tärkeän koe-esiintymisen. Lapsuudenkodin traumatisoima Erika hieman jo höllentää kireää nutturaa. Ehkä hänestäkin tulee vielä äiti, pitää vain pyytää ystävältä apua. Hemaiseva emäntä, Tiffany, tietää miten vieraita viihdytetään. Meno lähtee lapasesta vain hetkeksi ja seuraukset ovat järkyttäviä. "Parhaat uutiset koskaan: yksikään sivu ei tuota pettymystä. Ainoa vaikeus Tavalliset pikku pihajuhlat -romaanin kanssa: miten laskea se käsistään." – Miami Herald Tavalliset pikku pihajuhlat ponnahti heti bestsellerlistan ykköseksi sekä Australiassa että Yhdysvalloissa!

Liane Moriarty (s. 1966) on australialainen kirjailija, jonka kirjoja on myyty jo yli kuusi miljoonaa kappaletta. Hyvä aviomies -romaani on käännetty 40 kielelle. Sen lisäksi myös Mustat valkeat valheet ja Tavalliset pikku pihajuhlat nousivat heti ilmestyttyään bestsellerlistan kärkeen niin Australiassa kuin Yhdysvalloissakin. Filmatisoinnit ovat käynnissä niin Hyvästä aviomiehestä, Mustat valkeat valheet -romaanista kuin myös uusimmasta Tavalliset pikku pihajuhlat -romaanista.

Ennen kirjailijanuraansa Liane Moriarty toimi mainos- ja markkinointibisneksissä sekä copywriterina. Moriarty asuu Sydneyssä perheineen johon kuuluu mies ja kaksi lasta.

Auteur.Liane Moriarty
Voorlezer.Meri Nenonen

Wat anderen vinden

Recensies over Tavalliset pikku pihajuhlat