Tietopalat: Jalkapallo haltuun

Tietopalat: Jalkapallo haltuun

Beschrijving van het boek

Uusi helppolukuinen tietokirjasarja starttaa!

Jalkapallo on maailman suosituin peli – ja nyt on mahdollista oppia siitä kaikki! Tietopalat-kirjoissa on koululaisia kiinnostavaa tietoa, sopivasti tekstiä ja runsas värikuvitus.

Tiedätkö missä pelattiin Suomen ensimmäinen oikea jalkapalloturnaus? Tai miksi ja milloin pallon väri vaihtui mustavalkoiseksi? Nämä kiinnostavat tiedot ja monta vinkkiä omaan pelaamiseen löytyvät uudesta Jalkapallo haltuun -tietokirjasta. Pieni ja napakka tietopaketti kertoo myös pelin säännöistä, futistermeistä ja kuuluisimmista pelaajista.

Tietopalat on uusi, alakouluikäisille suunnattu tietokirjasarja. Helppolukuiset ja runsaasti värikuvitetut kirjat houkuttavat oppimaan, ja ne on helppo lukaista nopeasti.

Mika Wickström (s.1965) on helsinkiläinen kirjailija ja innokas jalkapallon harrastaja. Wickström on kirjoittanut jalkapallosta aiemmin nuorille Meidän jengin Zlatan -trilogian sekä lapsille Totti-sarjaa.

Anton Lipasti (s.1996) on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun elokuvalinjalta. Hän on kuvittanut mm. sarjakuvallista Oskari Onniston uskomattomat vastoinkäymiset -sarjaa.

Wat anderen vinden

Recensies over Tietopalat: Jalkapallo haltuun