Uden vidner

Uden vidner

Beschrijving van het boek

En massemorder er på spil i London. Ofrene er unge drenge, og da flere af dem er af udenlandsk herkomst, hævder både offentligheden, religiøse og politiske ledere samt ikke mindst pressen, at politiets langsommelighed i opklaringen af mordene er udtryk for grov racisme.

Thomas Lynley bliver sat på sagen, men da han forsøger at få Barbara Havers genindsat i den rang, hun tidligere har haft, og han desuden selv vil bestemme, hvordan efterforskningen skal føres, møder han alvorlig modstand hos den øverste ledelse i New Scotland Yard.

Der sker flere bestialske mord, og konflikterne i gruppen tager til, mens kravet fra offentligheden om en hurtig og effektiv løsning bliver mere og mere massivt.

Inspector Lynley

Inspector Lynley-serien er den amerikanske krimistjerne Elisabeth Georges mest kendte bøger. Sammen med sin klodsede og irriterende, men glimtvis geniale assistent, Barbara Havers, opklarer den aristokratiske kriminalkommissær, Thomas Lynley, mordsager i London. De første 11 bind i serien blev filmatiseret af BBC i perioden 2001-2007.

Den amerikanske krimiforfatter Elisabeth George (1949) debuterede i 1988 med "En fars begær", som vandt en Agatha Award. Georges bedst kendte titler er krimi-nyklassikerne om kriminalkommissær Thomas Lynley.

Deens

Wat anderen vinden

Recensies over Uden vidner

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen